FACEBOOK

 

FABRICUTA DE PERDELE

Newsletter
TOP produse
Ofertă de produse
LIVRARE

Condiții de cumpărare

POLITICA DE CONFIDENTŢIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTŢIALITATE

 

S.C. DECORINT S.R.L., cu sediul in localitatea Gura humorului, strada Vasile Alecsandri, nr. 1, sc. A, BL. D1B3, ap. 10,  doreşte ca protejarea datelor cu caracter personal al clienţilor ei să fie o prioritate principală pentru noi!

În următorul document vă vom informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal,  dar modul în care S.C. DECORINT S.R.L., respectă drepturile pe care le aveți în calitate de persoana vizată, in conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv cu prevederile legale din Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei., în contextul calității dumneavoastră de utilizator/cumpărător pe site-ului http://perdeleconfectionate.ro/

S.C. DECORINT S.R.L., se angajează să protejeze și să utilizeze în mod corespunzător informațiile cu caracter personal care au fost colectate atât în format electronic, cât și în format fizic. Dorim să vă informăm în ceea ce proveşte colectarea, utilizarea, transferarea, dar și protejarea datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi, în legătură cu produsele noastre, inclusiv prin site-ul nostru http://perdeleconfectionate.ro/

Având în vedere faptul că legislaţia poate suferi modificări ulterioare, ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica oricând aceasta Politică de Confidențialitate, astfel încât aceasta să reflecte orice modificări ale modului în care prelucram datele dvs. cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale în domeniul prelucrării datelor personale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe site-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

  

TIPURILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE COLECTĂM ȘI PRELUCRĂM

În general, S.C. DECORINT S.R.L., colectează datele dvs. cu caracter personal direct de la dvs. astfel încât aveți controlul total asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Majoritatea acestor date le colectam  în scopul procesării comenzilor plasate pe site-ul http://perdeleconfectionate.ro/. Pe lângă aceste date principale, mai colectăm și unele date furnizate opțional de către dvs., date care sunt folosite pentru crearea unui cont pe  site-ul http://perdeleconfectionate.ro/, furnizarea de informații cu privire la ofertele noastre comerciale, plați sau marketing. Date personale colectate și procesate care ne sunt necesare şi pentru expedierea către dvs.,  prin intermediul serviciilor de curierar sau cele poștale, a produselor comandate


DE CE COLECTĂM DATELE DVS. PERSONALE?

Societatea noastră colectează numai datele cu caracter personal necesare pentru a vă satisface solicitarea. În cazul în care sunt necesare date cu caracter personal suplimentare opționale, veți fi anunțat în legătură cu această împrejurare la momentul colectării. Atunci cănd doriţi să lansaţi o comandă pe site-ul http://perdeleconfectionate.ro/, va trebuie să vă creaţi un cont. 

Datele personale colectate și procesate la crearea unui astfel de cont sunt: nume, prenume, email, telefon, adresa și parola contului. Aceste date sunt furnizate de dvs. și vă ajută să plasați o comandă, să urmăriți statusul acesteia precum și istoricul comenzilor plasate de pe acel cont. 

În cazul în care veţi plasa o comandă prin telefon sau e-mail datele personale colectate și procesate în mod obligatoriu în conformitate cu cerințele legale care sunt ne necesare în vederea emiterii de documente fiscale (factură, chitanță, contract) pentru comenzile plasate sunt: nume, prenume și adresă.

În vedea abonării la newsletter-ul nostru datele personale colectate și procesate în acest caz sunt date personale furnizate opțional de către dvs. în vederea furnizării către dvs. a unor oferte comerciale sau alte informații cu caracter publicitar. Aceste date se refera la furnizarea de către dvs. a unei adrese de email.

În ceea ce priveşte datele aferente cookie-urilor folosite de website-ul nostru, sunt anonime, așa că nu constituie în niciun fel date cu caracter personal.

 
CUI TRANSMITEM/FURNIZĂM DATELE DVS.?

Având în vedere că S.C. DECORINT S.R.L., stochează și prelucrează datele dvs. cu caracter personal, putem transmite/oferi/dezvălui către parteneri, terțe persoane sau entități cu care colaborăm în desfășurarea activității nostre prin intermediul site-ului, cum ar fi:

  • pentru administrarea site-ului http://perdeleconfectionate.ro/;
  • furnizorilor de servicii de curierat/servicii poștale în vederea livrării produselor comandate;
  • entităţilor bancare în vederea procesării plaților efectuate de dvs. Pentru achitarea produselor comandate;
  • către departamentul financiar – contabil al S.C. DECORINT S.R.L.
  • pentru buna funcţionare, menţinerea şi îmbunătăţirea a site-ului nostru.

 

PERIOADA DE TIMP ÎN CARE PĂSTRĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Aceste date cu caracter personal vor fi stocate şi păstrate atât timp cât ne impune legislaţia în vigoare, dar şi cât timp veţi avea un cont pe site-ul nostru. Aveţi dreptul să ne solicitaţi, atunci când doriţi ștergerea şi/sau modificarea anumitor informații sau chiar închiderea contului. Noi vom prelua şi procesa solicitarea dvs., însă avem dreptul de a păstra anumite informaţii, chiar dacă contul a fost inchis/şters. Acest lucru este necesar în cazul în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun. Având în vedere faptul că noi întocmim documente fiscale în contabilitate (facturi, chitanţe) suntem obligaţi să pastrăm unele date cu caracter personal, cel puțin 10 ani, în conformitate cu prevederile legale. În ceea ce priveşte datele aferente cookie-urilor folosite de site-ul nostru, acestea pot fi şterse, în orice moment de către dvs.


CUM PROTEJĂM SECURITATEA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

S.C. DECORINT S.R.L. este o firmă care are ca prioritate pricipală transparenţa şi siguranţa datelor dvs. personale pe care noi le colectăm, prelucrăm şi stocăm. Din acest motiv vă asigurăm confidenţialitatea şi siguranţa acestor date atât timp cât le prelucrăm. În momentul în care vă creaţi un cont pe site-ul nostru vă exprimaţi acordul ca firma noastră să colecteze, prelucreze şi stocheze aceste date cu caracter personal. Deşi ne dăm tot interesul să avem grijă de siguranţa datelor dvs. cu caracter personal, dorim să vă atenţionăm că nu putem fi responsabili pentru toate insuficienţele şi punctele slabe ale sistemelor informatice care nu ţin de noi. De ceea trebuie să fiţi foarte precauţi unde daţi acodul sau oferiţi datele dvs. cu caracter personal, stfel încât sa nu existe riscul de a fi văyute sau prelucrate de terţe persoane.  

 

DREPTURILE DVS.

În primul rând aveţi dreptul de a fi înştiinţat corect şi transparent în ceea ce priveşte informaţiile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale dvs., de aceea în cazul în care, după ce aţi citit intreg acest document, consideraţi că  nu sunteţi suficient de informat aveţi dreptul de a ne solicita mai multe date suplimentare referitoare la modul în care prelucrăm şi stocăm datele dvs. cu caracter personal prin e-mail: decorintdesign@gmail.com.

În cazul în care sesizaţi că există vreo neconcordanţă între datele pe care le deţinem noi şi cele de la dvs., vă rugăm respectuos să ne solicitaţi verificarea, corectarea sau chiar ştergerea acestor informaţii în scris pe e-mail-ul menţionat mai sus.

Dacă consideraţi că nu am respectat legislaţia în vigoare, în cea ce priveşte prelucrarea datelor dvs cu caracter personal, vă rugăm să ne semnalaţi acest lucru tot pe acceaşi adresă de e-mail, iar noi o vom analiza şi în cazul în care aveţi dreptate ne vom da tot interesul pentru a rezolva această problemă.

Mai aveţi dreptul de a cere o copie a tuturor datelor cu caracter personal pe care noi le deţinem, dar şi de a şterge aceste date, cu excepţia celor care au fost trecute in documentele fiscale din contabilitate.

Aveţi dreptul de a ne cere să restricţionăm prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în următoarele situaţii: dacă nu oferim transparenţa şi corectitudinea folosirii lor; în cazul în care nu doriti sa furnizaţi benevol aceste date sau acestea nu mai sunt folosite pentru scopurile în care au fost colectate;

În acelaşi timp mai aveţi dreptul de refuza prelucrea datelor dvs. cu caracter personal de către DECORINT, atât timp cât aveţi la bază un temei legal, sau dacă acestea sunt prelucrate în scopuri de marketing sau alte domenii în care nu sunteţi interesat să participaţi.

În cazul în care veţi solicita orice tip de informaţie justificabilă, în ceea ce priveşte datele dvs. cu caracter personal nu vom aplica nicio taxa. Însă dacă solicitarea dvs. este irelevantă, repetitive sau excesivă atunci ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă justificabilă, care vă va fi comunicată înainte de a începe orice acţiune de soluţionare a cazului.


RECLAMAŢII

Dacă dvs. ajungeţi la concluzia ca DECORINT încalcă drepturile provind colectare și prelucrarea datelor dvs. personale, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Acesta trebuie sa fie fondată şi justificabilă.

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro.

Deşi este dreptul dvs. de a apela la autoritatea de supraveghere, iar DECORINT nu contestă acest lucru, dimpotrivă încurajează dreptul de a proteja clientul, vă rugăm respectuos ca înainte de a apela în altă parte să ne contactaţi pe noi. Vom încerca să soluţionăm împreună problema ivită pe cale amiabilă şi legală.

Am realizat acest document cu scopul să fiţi informaţi cu privire la modul în care noi preluăm, prelucrăm şi stocăm datele dvs. personale, în modul cel mai simplu, clar, corect şi transparent.


Oricând cu plăcere, Decorint team!

 S.C. DECORINT S.R.L.

Adresa punct de lucru: Strada Mihai Eminescu, nr. 4,

Localitatea: Gura Humorului,

Judeţul: Suceava

Nr. Reg. Comerțului: J33/717/2005

CUI: RO17589947

Cum putem lansa o comandă personalizată?

1. Prin vizitarea magazinului nostru aflat în oraşul Gura Humorului, strada Mihai Eminescu, nr. 4, judeţul Suceava.

 

2. Prin telefon:

- 0740 083 737 (NON-STOP);

- 0230 234 424 (LUNI - VINERI: 08:00 - 16:00);

- 0742 501 842 (LUNI - VINERI: 08:00 - 16:00).

 

3. E-MAIL: decorintdesign@gmail.com.

NOTĂ: PENTRU COMENZI MARI ASIGURĂM TRANSPORTUL ŞI MONTAJUL ORIUNDE ÎN ŢARĂ!!!

 

 

Cum lansăm o comandă din magazinul online?

      Accesăm "PRODUSE" şi selectăm una din categoriile principale afişate (PERDELE CONFECŢIONATE SCURTE/ DRAPERII MODEL/ ACCESORII).

        Selectăm produsul/produsele dorit/dorite şi îl/le adăugăm în "COŞ".

        După ce am terminat de efectuat cumpărăturile, dăm dublu click pe "COŞ" şi de acolo vom urma paşii pentru finalizarea comenzii:

- apăsăm butonul "COMANDĂ" şi în funcţie de statutul dumneavoastră veţi selecta una din opţiunile afişate (Cumpărător înregistrat? sau Client nou?).

         Dacă sunteţi client nou, după ce veţi crea un cont veţi putea finaliza comanda!

         Pentru clienţii deja existenţi, după accesarea contului veţi putea finaliza comanda!

         La final veţi fi notificat prin e-mail de statusul comenzi dumneavoastră!

                                           Vă mulţumim pentru încredere!

 

Creare magazin online